Msm capsule 203g BIO PLANETBIO
  • Msm capsule 203g BIO PLANETBIO

Msm capsule 203g BIO PLANETBIO

Msm capsule 203g BIO PLANETBIO, sulf natural din plante sub forma de capsule. Antiinflamator natural

99,46 RON
cu TVA
Cantitate

Msm capsule 203g BIO PLANETBIO

Ingredient
e

MSM (metilsulfonilmetan) capsule.
MSM este o sursa naturala de sulf care poate fi gasita în legume. Este un produs extras din in si porumb nemodificate genetic. Sulful este un element important în corpul uman si un constituent pentru cele mai multe proteine​​.

 

Beneficii

Colagenul si elasticitatea.

Sulful este prezent si esential in toate tesuturile conective care sustin si conecteaza toate organele. Colagenul este proteina gasita in toate tesuturile conective precum si in oase si dinti.

Colagenul bogat in sulf este cea mai gasita proteina din corp.

Colagenul retine fluidele si confera  elasticitate si flexibilitate tesuturilor.

Diferiti compusi pe baza de sulf, precum este glucozamina dau cartilajelor rezistenta, structura. Glucozamina construieste oase, ligamente, tendoane, piele, ochi si unghii.

Sulful este gasit in keratina, o proteina fibroasa care constituie 98% din unghii. Sulful da rezistenta, elasticitate si flexibilitate unghiilor, pielii si parului.

 

Sulful pentru par, unghii si piele.

Datorita abilitatii sale de a construi si reconstrui colagen si keratina, sulful ne face parul, unghiile si pielea sa straluceasca si sa radieze.

 

Sulful este cu adevarat cel mai infrumusetator nutrient din alimentatie si cel mai bun cosmetic din lume.

Baile in izvoarele calde sulfuroase sunt deosebite pentru frumusetea pielii.

De asemenea tratamentul cu namoluri sapropelice aduce un aport crescut de sulf. Cel mai cunoscut namol sapropelic din Romania este namolul din Lacul Techirghiol, care poate fi gasit in Camara Verde intr-o forma usor de livrat.

Cura balneara cu namol produce efecte favorabile ce persista timp indelungat prin modificarea capacitatii de raspuns adaptativ la diversi stimuli.

Sulful si permeabilitatea celulelor si detoxifierea

Sulful regleaza echilibrul sodiu/potasiu din interior si din afara celulelor. Acest lucru face celulele mai permeabile si mai capabile sa absoarba nutrienti si sa elimine toxine. Sulful ajuta la evitarea durerii si a inflamatiilor prin favorizarea eliminarii toxinelor in afara celulelor. De fiecare data cand toxine sunt eliminate din celule este eliminata si o cantitate de sulf care neutralizeaza toxina. Asa ca sulful este un element vital in detoxifiere.

 

Sulful, diabetul si zaharul din sange

Zaharul stabil este o componenta importanta a frumusetii, pentru ca excesul de zahar denatureaza colagenul si da stari de spirit schimbatoare ducand la comportamente iritante.Sulful este un component al insulinei. El actioneaza alaturi de tiamina si biotina intr-un metabolism in care zaharul este normal. Hipoglicemia si diabetul sunt legate intr-un punct de o deficienta de sulf.

 

Sulful si repararea tesuturilor

Sulful ofera elasticitate, miscare, vindecare, si repararea tesuturilor. Sulful reduce cresterea de acid lactic si are capacitatea de a reduce si elimina crampele la muschi, picioare si spate.

O cantitate adecvata de sulf in dieta poate ajuta la recuperarea cu 75% mai rapida a atletilor .

Sulful si sistem imunitar

Bacteriile benefice din stomac (probioticele) folosesc alimente bogate in sulf pentru a construi diversi antibiotici naturali care sa lupte cu infectiile. Sulful ajuta de asemenea in lupta impotriva parazitilor (giardia, trihomonas, viermi)

 

Mod de administrare

Cate 4 tablete/ zi la masa sau conform medicului de specialitate. Consumul zilnic recomandat nu ar trebui sa fie depasita. Acest supliment alimentar nu este un substitut pentru o dieta echilibrata si variata.

A nu se lasa la îndemana copiilor!


Valoarea nutritiva pentru 100 g

valoare energetica kJ 0/0 kcal | proteine ​​0 g | glucide 0 g | grasimi 0 g.

 

Tara de origine

Canada

PlanetBIO
ENT00430

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie