Sapun 100% natural cu Lapte de Capra & Lavanda 100gr Trioverde
  • Sapun 100% natural cu Lapte de Capra & Lavanda 100gr Trioverde

Sapun 100% natural cu Lapte de Capra & Lavanda 100gr Trioverde

Sapun 100% natural cu Lapte de Capra & Lavanda 100gr  Trioverde, hidratează pielea și o catifeleaza.

17,00 RON
cu TVA
Cantitate

Sapun 100% natural cu Lapte de Capra & Lavanda 100gr  Trioverde

Lavanda te învăluie în aroma sa proaspătă, te relaxează și te binedispune. Laptele de capră hidratează pielea, lăsând-o fină și catifelată.

Ingredientele săpunului cu lapte de capră și lavandă se adresează oricărui tip de ten, având efecte benefice în special asupra tenului uscat și sensibil.

Laptele de capră este bogat în acizi grași esențiali și trigliceride. Acizii grași esențiali au un PH similar celui uman, fiind astfel un ingredient mai puțin iritant și mai ușor absorbit de piele. Laptele de capră conține minerale prețioase pielii, (precum seleniu) și este bogat în vitamine, în special vitamina A - cea mai importantă pentru piele. Ca și în cazul altor tipuri de lapte, laptele de capră conține acid lactic, un acid alfa hidroxi ( AHA ) ce ajută la elimniarea celulelor moarte ale pielii și la hidratarea acesteia.

Specifică zonei sud-mediteraneene, lavanda se găsește acum în majoritatea zonelor din Europa. Numele latin de lavandă este "lavare”, ceea ce înseamnă "a spăla", datorită aromei sale deosebit de curată și fină, de flori proaspete. Este un ulei calmant, relaxant și antidepresiv ce reduce stările de tensiune și stres, având proprietăți antiseptice și antiinflamatorii.

 

Trio Verde
ENT01315

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie