Sapun 100% natural cu Turmeric & Portocale 110gr Trioverde
  • Sapun 100% natural cu Turmeric & Portocale 110gr Trioverde

Sapun 100% natural cu Turmeric & Portocale 110gr Trioverde

Sapun 100% natural cu Turmeric & Portocale 110gr  Trioverde, săpunul are o textură cremoasă ce îți lasă pielea mirosind a mentă și  portocale și te infășoară în misterul minunatului ingredient indian “haldi”.

16,00 RON
cu TVA
Cantitate

Sapun 100% natural cu Turmeric & Portocale 110gr  Trioverde

O combinație de citrice și mentă pentru a-ți oferi o stare de prospețime. Săpunul are o textură cremoasă ce îți lasă pielea mirosind a mentă și  portocale și te infășoară în misterul minunatului ingredient indian “haldi”.

Ingredientele săpunului cu turmeric și ulei esențial de portocale se adresează oricărui tip de ten având efecte benefice în special asupra tenului mixt sau gras.

Turmericul, cunoscut sub numele de “haldi” în India, este un condiment cu întrebuințări multiple în Asia și Orient, unde este utilizat pentru a vindeca multe boli, având beneficiii pentru piele și păr. Este antibacterian și previne infecțiile la nivelul pielii. Considerat un bun agent împotriva îmbătrânirii, miresele și mirii din culturile orientale aplică și astăzi, ca ritual înaintea nunții, pastă de haldi pentru ca tenul lor să fie mai strălucitor. Un ingredient minunant pentru tenul gras, turmericul echilibrează secreția de sebum.

Mirosul de ulei esențial de portocale aduce aminte de momentele fericite și plăcute ale vieții. Acesta creează o senzație de fericire și relaxare, schimbând în bine starea de spirit, ajutând persoanele care suferă de depresie sau anxietate. Este foarte bun pentru a menține pielea sănătoasă, netedă și strălucitoare. De asemenea, ajută la curățarea tenului și la îngrijirea tenului cu imperfecțiuni (acnee).

Menta a fost cunoscută de multă vreme pentru utilizările sale medicinale şi datorită  istoriei ei impresionante şi-a căpătat pe bună dreptate prestigiul de cel mai vechi medicament din lume. Uleiul de mentă este apreciat pentru calitățile sale antibacteriene și conţine mentol - compus ce creează o senzaţie de răcorire pe piele. În plus, hrăneşte pielea obosită şi îmbunătăţeşte textura pielii grase sau uleioase.

Proprietăţile antibacteriene ale uleiului esențial de oregano au fost recunoscute pentru prima dată în Grecia antică, unde au fost adesea folosite pentru tratarea infecţiilor bacteriene pe piele sau a rănilor. Se foloseşte pentru diverse afecțiuni ale pielii, inclusiv acnee, ten gras, mătreaţă, negi, acnee rozacee, psoriazis  precum și muşcături de insecte.

 

Trio Verde
ENT01314

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie