Apa florala BIO de Trandafiri de damasc 100ml Spray Trioverde
  • Apa florala BIO de Trandafiri de damasc 100ml Spray Trioverde

Apa florala BIO de Trandafiri de damasc 100ml Spray Trioverde

Apa florala BIO de Trandafiri de damasc 100ml Spray Trioverde, ajuta la reducerea rosetii si la calmarea pielii iritate dupa expunerea la soare.

19,06 RON
cu TVA
Cantitate

Apa florala BIO de Trandafiri de damasc 100ml Spray Trioverde

Astazi, expertii in frumusete considera apa de trandafir ca fiind un ingredient minunat, exceptional de bland si natural, cu importante beneficii pentru piele. Apa de trandafiri Trio Verde ajuta la reducerea rosetii si la calmarea pielii iritate dupa expunerea la soare. Aceste proprietati o fac benefica persoanelor cu piele sensibila. Apa de trandafiri Trio Verde este un foarte bun demachiant si ajuta la curatarea tenului si la diminuarea excesului de sebum, prevenind astfel incarcarea tenului si aparitia cosurilor. De asemenea, apa de trandafir are proprietati astringente, motiv pentru care este folosita ca tonic dupa demachierea in prealabil a fetei, ajutand la inchiderea porilor. Aplicata dupa tratamentul cu aburi, Apa de trandafiri Trio Verde reduce roseata si petele tenului.

Utilizare: Se aplica nediluat prin pulverizare, direct pe fata, corp sau par, ca tonifiant sau parfumant. Pentru demachiere, se aplica apa florala pe o discheta cosmetica, apoi se curata tenul.

Ingrediente: aqua, alcohol, rosa damascena flower oil, geraniol, citronellol. Origine: Bulgaria.

 

ENT01303

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie