RELAXIREM 3bls.x10cpr. | LAB.REMEDIA
  • RELAXIREM 3bls.x10cpr. | LAB.REMEDIA

RELAXIREM 3bls.x10cpr. | LAB.REMEDIA

RELAXIREM 3bls.x10cpr. | LAB.REMEDIA, favorizează relaxarea şi creşte calitatea somnului natural.

10,35 RON
cu TVA
Cantitate

RELAXIREM 3bls.x10cpr. | LAB.REMEDIA, favorizează relaxarea şi creşte calitatea somnului natural.

Compoziție: Extract din rădăcină de Valeriană (Valeriana officinalis), 80 mg, Extract de Passiflora/Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) 40 mg.

Mod de administrare: 1-2 comprimate de 2-3 ori pe zi (pentru stările de nervozitate, stres, surmenaj),1-2 comprimate cu 1 oră înainte de culcare (pentru un somn liniștit).

 

Efecte și caracteristici:

Asocierea celor două extracte vegetale (valeriană și floarea pasiunii) reprezintă o combinaţie tradiţională utilizată pentru ameliorarea stărilor de frică nejustificată, hiperexcitabilitate nervoasă, stres, tulburări de somn.

Valeriana (Valeriana officinalis) contribuie la ameliorarea stărilor de nervozitate, reglează palpitaţiile inimii şi induce un somn liniştitor. Calmează spasmele muşchilor, în colicile stomacale de natură nervoasă, diminuează sensibilitatea în stările de vomă.

Passiflora (Floarea-pasiunii) este cunoscută pentru efectul calmant datorită prezenţei alcaloizilor harmanici şi flavonelor. Inhibă activitatea motorie, creşte frecvenţa respiratorie, ajută la îndepărtarea stărilor de nervozitate şi induce un somn odihnitor.

Lab Remedia
ENT01471

Recenzii

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie